UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Партизан" – "Динамо", "Атлетик" – "Зоря": анонс матчів Ліги Європи 28 вересня

Українські клуби зіграють другі матчі на груповому етапі турніру.

Сьогодні, 28 вересня, київське "Динамо" і луганська "Зоря" проведуть поєдинки 2-го туру групового етапу Ліги Європи проти команд Сербії та Іспанії.

Київське "Динамо" не без проблем зумів обіграти "Скендербеу" в рамках стартового туру турніру. Ясна річ, що підопічні Хацкевича зобов'язані виходити з групи, але в Белграді можуть виникнути проблеми.

У минулому турі УПЛ "Динамо" не зумів впоратися з "Вересом", зігравши внічию 0:0. Що кинулося в очі по цій грі, так це погана реалізація гольових моментів. Один тільки Мбокані міг забивати тричі.

Варто відзначити, що конголезький нападник не вирушив до Сербії, у якого невелике м'язове ушкодження.

Що стосується "Партизана", то серби в першому турі зіграли внічию з "Янг Бойз", тому команді обов'язково потрібно набирати очки, тим більше, в домашніх зустрічах.

Важливим фактором у майбутньому поєдинку, який може сильно допомогти киянам, стане той факт, що матч у Белграді пройде без глядачів.

"Партизан" – "Динамо"

Четвер, 28 вересня, Белград, "Партизан", 22:05

Пряма трансляція: "Футбол 2"

Арбітр: Свейн Моен (Норвегія)

Орієнтовний склад "Динамо": Коваль, Морозюк, Хачеріді, Віда, Кадар, Циганков, Буяльський, Сидорчук, Гонсалес, Гармаш, Мбокані.

Прогноз ZN.UA – 0:2.

"Зоря" на даному етапі продовжує перебувати на етапі перебудови, що й видно по останнім результатами команди, як на внутрішній арені, так і в єврокубках.

У першому турі луганчани програли у Львові скромному "Естерсунду", а тепер завітають у гості до самого грізного супернику в групі - "Атлетику" з Більбао.

Баски також не дуже вдало стартували в Лізі Європи, зігравши в Берліні внічию з "Гертою". У чемпіонаті Іспанії "Атлетик" виступає дуже скромно, займаючи після шести турів лише 11 місце в турнірній таблиці.

Зазначимо, що у "Зорі" не потрапили в заявку на майбутній поєдинок Желько Любеновіч, а також Василь Прийма і Юрі, які тренуються за індивідуальною програмою.

Зате полетів з командою капітан Микита Каменюка, який відновлювався після травми і в останній раз виходив на поле 31-го травня у грі проти "Олімпіка".

"Атлетик" – "Зоря"

Четвер, 28 вересня, Більбао, "Нуево-Сан Мамес", 20:00

Пряма трансляція: "Футбол 1"

Арбітр: Озках'я Халіс (Туреччина)

Орієнтовний склад "Зорі": Лунін, Опанасенко, Сваток, Чечер, Сухоцький, Караваєв, Андрієвський, Бабенко, Гордієнко, Громов, Луньов.

Прогноз ZN.UA – 2:0.

Раніше букмекери зробили прогноз на матчі "Динамо" та "Зорі" в Лізі Європи.