UA / RU
Підтримати ZN.ua

Новинський заявив про бажання представляти "Севастополь" в українському чемпіонаті

Поки невідомо, як команда вирішить питання із забороною уряду Криму щодо проведення на території міста матчів українського чемпіонату. Можливо клуб переїде в інший регіон.

Власник і головний інвестор ФК "Севастополь" мільйонер Вадим Новинський вважає, що його клуб має виступати в українському чемпіонаті - Прем'єр-лізі.

Про це стало відомо після зустрічі представників українських команд, яка відбулася в Києві.

За словами бізнесмена, існує заборона міської влади грати на стадіоні у Севастополі, однак він готовий вступити у переговорний процес з цієї проблеми. Що ж стосується заяв президента клубу Олександра Красильникова, який вже давно відкрито підтримує позицію про перехід "Севастополя" в російські змагання, Новинський рекомендував не звертати на них увагу.

Як би там не було, але позиція Новинського викликала підтримку у президентів низки клубів - дніпропетровського боса Ігоря Коломойського та його колеги і тезки Суркіса "Динамо". Обидва керівники запропонували грати команді з окупованого Криму в Дніпропетровську чи Києві.

ТАКОЖ: ФК "Севастополь" може змінити прописку за наполяганням Вадима Новинського

До речі, Новинський підкреслив, що можливо його клубу доведеться змінити назву, адже напевно місцева влада накладе заборону на використання імені міста.

Нагадаємо, що раніше ФІФА своїм офіційним листом на адресу Російського футбольного союзу висловила стурбованість намірами російської структури прийняти під свою юрисдикцію українські клуби, і фактично поставила свою заборону під даним процесом.

Слід зазначити, що у сезоні-2013/14 "Севастополь" показав найкращий результат виступів в українському елітному дивізіоні, посівши 9-те місце. !zn

Читайте також:

Замість "Таврії" та ФК "Севастополь" в чемпіонаті Росії будуть грати "Скіф" та СК ЧФ, - ЗМІ

Суркіс жорстко розкритикував російських футбольних чиновників за кримське питання

Фоменко сподівається на своєчасний початок нового футбольного чемпіонату