UA / RU
Підтримати ZN.ua

Новачок "Динамо" Корзун пообіцяв "показувати свій максимум"

Білоруський півзахисник спробує скористатися шансом заграти на високому рівні.

Новачок "Динамо" Микита Корзун заявив, що докладе максимум зусиль для того, щоб завоювати місце в основному складі київського клубу.

"Для мене велика гордість потрапити в такий іменитий клуб, напевно, це мета кожного футболіста, тому емоції тільки позитивні. Дуже радий, що підписав контракт з київським "Динамо". Президенти клубів поспілкувались, знайшли компроміс і домовилися між собою. Спасибі мінському "Динамо", що відпустили мене раніше, і не стали чекати до літа. З усіма спілкувався, всі кажуть, що це хороший шанс, яким треба скористатися. "Динамо" Київ - клуб з традиціями, тут вибір був очевидний.

Зі свого боку я буду показувати свій максимум для того, щоб потрапляти в основний склад, а далі вже вирішувати тренерові, в якій команді мені грати. На тренуваннях і в іграх буду повністю викладатися і робити все, що зможу, щоб використовувати наданий мені шанс", - підкреслив Корзун.

Також білоруський легіонер, який грає на позиції опорного півзахисника, сказав, що його ще рано порівнювати з Олександром Хацкевичем: "Безумовно, це утішне порівняння, але його і мою гру поки не можна порівнювати. Постараюся робити собі ім'я, подивимося, наскільки все вийде".

Зазначимо, що "Динамо" підписало з Корзуном п'ятирічний контракт. У київському клубі білорус отримав футболку з №18.