UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Знаю, що він відчуває": відомий британський боксер закликав Усика завершити кар'єру

Карл Фроч не бачить сенсу у реванші з Ф'юрі.

Карл Фроч

Карл Фроч

Британський ексчемпіон світу з боксу Карл Фроч закликав абсолютного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика відмовитися від реваншу проти Тайсона Ф'юрі та завершити кар'єру.

Колишнього боксера цитує talkSPORT.

"Думаю, що єдиною розумною дією Усика буде завершення кар'єри. Або він проведе реванш, або піде. Йому нічого доводити. Він двічі переміг Джошуа, а тепер розправився з Тайсоном Ф'юрі.

Для мене він найбільший у цьому поколінні. Усик – перший номер, лідер зграї. Коли ви оглядатиметеся назад, то скажете, що домінатором покоління був Олександр Усик.

Вважаю, що йому варто закінчити кар'єру. Він зробив усе, що мав, у нього достатньо грошей, він підкорив бокс. Робити більше нема чого. Абсолютний чемпіон у важкій вазі, у надважкій вазі, 37 років. У цьому віці я завершив кар'єру, тому знаю, що він відчуває у тренувальному таборі та у 7-8 раундах.

Це моя порада Усику. Повісити рукавички на цвях. Думаю, що реванш уже нічого не означає. Джошуа, Ф'юрі та інші можуть поборотися за другий номер у дивізіоні", – сказав Фроч.

Нагадаємо, 18 травня в Саудівській Аравії Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів і заволодів усіма титулами надважкої ваги. Очікується, що боксери проведуть реванш у жовтні.

Читайте також: Усик і Ф'юрі заявили про готовність провести реванш

Раніше повідомлялося про те, що Усик повернув собі звання найкращого боксера світу.