UA / RU
Підтримати ZN.ua

Наступний бій Кличка може пройти на стадіоні "Челсі" - ЗМІ

Відразу два лондонських клубу хочуть провести поєдинок Кличко - Ф'юрі.

Поєдинок між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO Володимиром Кличком і обов'язковим претендентом за версією WBО британцем Тайсоном Ф'юрі може пройти в Лондоні, на домашній арені футбольного клубу "Челсі" - "Стемфорд Брідж".

Як повідомляє Daily Mirror, клуб, власником якого є Роман Абрамович, вже провів попередні переговори з командою Ф'юрі. Крім того, повідомляється, що на проведення поєдинку претендує також лондонський "Арсенал" зі своїм стадіоном "Емірейтс".

У разі якщо бій все-таки відбудеться в Лондоні, то він може стати найбільшим для Великобританії поєдинком у суперважкій вазі за останні 22 роки (після бою Льюїс - Бруно, який відбувся в 1993 році в Кардіффі).

Відзначимо, що промоутерські торги по можливому поєдинку Кличко і Ф'юрі намічені на наступний місяць. А сам поєдинок, швидше за все, пройде у вересні-жовтні.

А поки претендент за версією WBO Тайсон Ф'юрі вилетів з ТОП-15 рейтингу WBC. Нагадаємо, що це єдина організація, поясом якої не володіє Володимир Кличко. Звання почесного чемпіона WBC носить його брат, Віталій.