UA / RU
Підтримати ZN.ua

Наставники "Севільї" та "Інтера" дали останні коментарі перед фіналом Ліги Європи

Команди готові до битви за трофей.

Головні тренери іспанської "Севільї" і італійського "Інтера" Хулен Лопетегі і Антоніо Конте прокоментували майбутній фінал Ліги Європи.

"Ми не так часто грали в Лізі Європи в порівнянні з ними. Це дає їм перевагу. Важливо зберігати психологічну рівновагу. Є тільки один спосіб, як написати історію з клубом. Потрібно перемагати.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Севілья - Інтер.

Слово страх не входить в мій лексикон, і моїм гравцям воно не знайоме. Ми високо цінуємо і поважаємо" Севілью ". Але у нас є свої карти, які ми збираємося розіграти. Ми повинні віддати всі сили", - наводить слова Конте офіційний сайт УЄФА.

"У" Інтера "добре збалансована команда. Вони здорово і різноманітно атакують і можуть щільно грати в обороні. Вони можуть надати лише кілька шансів за матч. Але ми підійдемо до цієї гри, як і до будь-якої іншої: постараємося зіграти солідно і c настроєм на результат.

Букмекери зробили прогноз на фінальний матч Ліги Європи "Севілья" - "Інтер".

Ми підходимо до гри з повагою до суперника. Розуміємо, що важлива кожна деталь. Ми повинні бути зосереджені, повинні розуміти гру. Ми спокійні і мають зберегти холоднокровність. Ми цілий рік старанно працювали. Наша мета - виграти ", - сказав Лопетегі.

Фінальний поєдинок Ліги Європи "Севілья" - "Інтер" пройде в Кельні. Початок зустрічі - о 22:00 за київським часом.

Читайте також: "Севілья" - "Інтер": анонс, де дивитися фінал Ліги Європи

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" встановив унікальний рекорд Ліги Європи.