UA / RU
Підтримати ZN.ua

На війні проти російських окупантів загинув чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу

Ще один український спортсмен віддав своє життя за свободу нашої країни.

У ніч на 31 березня від отриманих на фронті травм у шпиталі помер український боєць та кікбоксер Віталій Мерінов, про це повідомив у Facebook мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

"Віталій Мерінов пішов на війну в перший день повномасштабного вторгнення. Під час одного з боїв Віталій отримав вогнепальне осколкове поранення в ногу. Одужав і знову повернувся на фронт і захищав Україну до останнього подиху", - написав Марцінків.

Віталій Мерінов – чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу, чемпіон України з універсального бою, майстер спорту з боксу.

Він був членом виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, депутатом міськради минулого скликання. У Віталія Мерінова залишилися дружина та дворічна донька.

Нагадаємо, з весни 2014 року після окупації РФ Криму бойові дії в Україні велися на окремих територіях Донецької та Луганської областей, на яких сепаратисти за підтримки Росії проголосили так звані "ДНР і "ЛНР".

24 лютого минулого року президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Читайте також: На війні проти російських окупантів загинув переможець Кубка світу з кікбоксингу

Раніше повідомлялося про те, що на фронті загинув український чемпіон Європи з боксу.