UA / RU
Підтримати ZN.ua

На товариських матчах збірної України перед Євро-2020 з'являться безкоштовні сімейні сектори

Про це повідомив президент УАФ Андрій Павелко.

Глава Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко повідомив про створення сімейних секторів на домашніх товариських матчах збірної України перед Євро-2020.

"До першого, історичного, матчу УПЛ з використанням системи VAR залишився лише один день. Але, крім застосування новітньої технології, поєдинок "Динамо" – "Ворскла" стане особливим і в іншому.

Вперше матч, який повинен відбутися без глядачів, зможуть відвідати тільки діти. У супроводі відповідальних дорослих, звичайно, але це виключно з міркувань безпеки для юних любителів футболу.

У зв'язку з цим у мене народилася ще одна цікава ідея: організувати безкоштовні сімейні сектори для вболівальників на домашніх матчах національної збірної. Це буде відмінний стимул для батьків приводити своїх малюків на стадіон і разом підтримувати головну команду країни.

Звичайно, кількість місць в таких секторах буде обмежена, а всі деталі їх організації пізніше будуть опубліковані на офіційних ресурсах УАФ.

Сімейні сектори з'являться вже в найближчих домашніх матчах збірної, які відбудуться 26 травня в Харкові проти Кіпру, 2 червня в Києві проти Північної Ірландії та 7 червня у Львові проти збірної Ізраїлю", - написав Павелко в Facebook.

Раніше повідомлялося про те, що штаб збірної України поповнив колишній тренер чемпіонського "Лестера".