UA / RU
Підтримати ZN.ua

На базі "Металіста" відсутня вода, а харківські фанати можуть зірвати матч проти "Динамо"

У харківському клубі вже давно не платять зарплату, а тепер почалися проблеми з забезпеченням життєдіяльності клубу.

Ситуація в харківському "Металісті" погіршується з кожним днем. Про це розповів півзахисник харків'ян Кирило Ковальчук.

"У вівторок ввечері після тренування на базі була відсутня вода в кранах! Кілька днів немає сигналу для інтернету, кажуть, через пару днів пропаде світло...", - сказав Ковальчук в інтерв'ю "Команді".

"Зараз я навіть не уявляю, що буде далі в обставинах, що склалися. З кожним днем ситуація все гірше і гірше. Грошей гравці "Металіста" не отримували дуже давно. Приїжджі футболісти змушені з'їжджати з квартир і перебиратися на базу, а їх сім'ї повертаються в свої міста. Стало бути, вже немає впевненості в завтрашньому дні". Тим не менш, Ковальчук сподівається, що "Металіст" зможе дограти сезон до кінця.

У той же час, як стало відомо "Обозревателю", харківські вболівальники планують провести ряд акцій на матчі проти "Динамо", який відбудеться 31 жовтня. Фанати харків'ян хочуть привернути увагу футбольних властей до фінансових проблем "Металіста". Відзначається, що в Київ приїде понад 500 уболівальників з Харкова, і вони готові піти на радикальні заходи - аж до зриву матчу.

Відзначимо, що "Металіст" після 11 турів йде в Прем'єр-лізі на дванадцятому місці. В активі підопічних Олександра Севідова 9 очок.