UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Можна було призначити пенальті": футболісти збірної Італії дали оцінку епізоду з падінням Мудрика у матчі з Україною

Суддя вирішив навіть не дивитися VAR.

Футболісти збірної Італії прокоментували скандальний епізод з падінням Михайла Мудрика у матчі з Україною (0:0) у заключному поєдинку кваліфікації Євро-2024.

Воротар "Скуадри Адзурри" Джанлуїджі Доннарумма не став заперечувати, що арбітр Хесус Хіль Мансано міг припуститися помилки:

"Я не дуже добре зрозумів цю ситуацію, коли знаходився на полі. Потім подивився відео. На мій погляд, пенальті можна було призначити. Але добре, що все скінчилося таким чином. Зараз ми не думаємо про це, а хочемо відсвяткувати і насолодитися цією вистражданою нічиєю проти сильної команди", – цитує воротаря Football Italia.

Також висловився півзахисник збірної Італії Давіде Фраттезі:

"Цей епізод не виглядає однозначним. Здається, що Крістанте не чіпав Мудрика, але на полі я нічого не бачив. Після перегляду повтору здалося, що Крістантt його зачепив. Потім я подивився ще один повтор, але цього разу склалося враження, що він навіть не торкнувся Мудрика".

Нагадаємо, наприкінці поєдинку Михайло Мудрик впав у штрафному майданчику італійців після контакту з ногою Браяна Крістанте, але арбітр проігнорував епізод.

Збірна України посіла третє місце у групі C і не змогла прямо пробитися на чемпіонат Європи. Однак навесні наступного року команда Реброва зіграє у плей-офф Ліги націй та отримає ще один шанс здобути путівку на Євро-2024. Суперники України визначаться за підсумками жеребкування 23 листопада, а матчі пройдуть 21 (півфінали) та 26 (фінали) березня.

Читайте також: "Билися за нашу країну": Ребров похвалив футболістів збірної за гру у відборі на Євро-2024

Раніше у збірній України прокоментували епізод з падінням Мудрика у штрафному майданчику Італії.