UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мілевський у Туреччині вперше забив гол за свій новий клуб

Український форвард вже в третьому матчі у футболці "Газіантепспора" відзначився точним влученням.

Український нападник Артем Мілевський відкрив рахунок забитим голом у турецькому "Газіантепспоре", з яким він на початку вересня підписав трирічний контракт.

У матчі чемпіонату Суперліги проти Туреччини "Карабукспора" Мілевський вийшов на заміну на 75-й хвилині відзначився за трохи більше ніж 15 хвилин ігрового часу точним попаданням і передачею на партнера. Команда українця обіграла суперника 3:0, а колишній динамівець взяв участь у двох голах.

Головний тренер "соколів" Бюлент Угюн випустив Мілевського на поле на 75-й хвилині, коли рахунок у поєдинку з 7-ю командою Суперліги вже був 1:0 на їх користь. Через чотири хвилини українець отримав передачу від боснійця Семіра Штіліча і перевів м'яч на Сердара Озбайрактара. Той точним ударом подвоїв перевагу "Газиантепспора". А на 89-й хвилині українець сам розписався у воротах суперника - отримавши пас на підступах до штрафного майданчика, він вийшов на оперативний простір і перекинув м'яч через який вибіг назустріч воротаря.

Перемога допомогла "Газиантепспору" покинути останнє місце - тепер в активі команди Мілевського 4 очки, і виграш в наступному турі над "Кайсерспором" може перемістити її на кілька сходинок у турнірній таблиці, адже щільність команд у нижній частині табелі про ранги дуже висока.

Нагадаємо, Мілевський вже встиг допомогти своїй команді вийти в третій раунд Кубка Туреччини - "Газіантепспор" виграв у напруженому матчі у "Белиедспора" 3:2, а Артем заробив пенальті. !zn

Читайте також:

Українського футболіста у Туреччині зустріли, як справжню зірку - з квітами, піснями і феєрверками

Мілевський назвав Блохіна людиною, яка "тільки п'є каву і курить сигарети"

Український футболіст знову буде представлений у французькій лізі

Забив шість голів у восьми матчах динамівець Воронін поки не думав повернутися в збірну