UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мілевський переїжджає з Туреччини в Азербайджан

Український форвард так і не зумів проявити себе на новому місці роботи його контракт з турецьким "Газіантепспором" розірваний за обопільною згодою.

Український форвард Артем Мілевський в останній день 2014 року виявився без місця роботи - офіційний сайт турецького "Газіантепспор" повідомив про те, що з українцем розірвано контракт за обопільною згодою.

За інформацією турецьких ЗМІ, зараз аутсайдер місцевого чемпіонату відчуває серйозні фінансові проблеми, а гравці вже кілька місяців не отримують зарплату. Саме це і стало однією з причин відходу Мілевського, який прийшов у "Газіантепспор" на правах вільного агента у вересні 2013 року. Відзначимо, що зарплата Мілевського в турецькій команді становила близько 105 тисяч євро в місяць.

ТАКОЖ: Мілевський, який втратив місце у складі "Газіантепспора", змінить команду

Одним з можливих місць працевлаштування Мілевського може стати азербайджанська "Габала", яку тренує колишній наставник "Динамо" Юрій Сьомін. Про це повідомляють місцеві ЗМІ відзначають, що команда Сьоміна проявляє великий інтерес до українського форварда.

Нагадаємо, що під керівництвом Сьоміна Мілевський виступав у "Динамо" протягом чотирьох сезонів. Також повідомляється, що "Габала" зацікавлена в послугах ще одного колишнього підопічного Олександра Алієва, у якого закінчився контракт з "Динамо" в кінці 2013 року. Примітно, що ще до того, як Мілевський потрапив в Туреччину, його відправляли його як раз в "Габалу". Однак тоді, як виявилось, ця інформація виявилася не більш, ніж качкою.

поточному сезоні Мілевський провів 6 матчів у чемпіонаті Туреччини, забив один м'яч і віддав одну результативну передачу. !zn

Читайте також:

Сьомін вважає Ярмоленка найкращим футболістом на пострадянському просторі

Українець в Туреччині повів свій новий клуб до перемоги - віддав результативний пас і забив гол

Мілевського в Туреччині зустріли, як справжню зірку - з квітами, піснями і фейерверками

Коноплянка став найкращим футболістом року у "професійному опитуванні"