UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Ми дуже амбітні": головний тренер "Шахтаря" розраховує поборотися за вихід у плей-офф Ліги чемпіонів

Маріно Пушич зазначив, що задоволений роботою своєї команди.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Маріно Пушич поділився очікуваннями від матчу завершального туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Порту" на виїзді.

"За мій час у команді ми дуже змінилися. Я задоволений реакцією гравців на нашу роботу. Гравці приймають мою філософію. Команда – головне для мене. Футболісти роблять чимало, щоб досягти результату.

У стартовому складі можливі зміни. Не всі гравці готові повністю. Конопля відсутній. Є ще футболісти, які не готові на всі сто процентів. Напередодні був важкий матч в УПЛ та важка дорога до Порту. На поле вийдуть гравці, які повністю готові у фізичному плані та інших компонентах гри.

Ми дуже амбітні. Якщо ви так близькі до виходу в плей-офф Ліги чемпіонів, то хочеться більшого. І ми гратимемо так, щоб досягти цього. Хочу побачити завтра ці амбіції на полі", – цитує Пушича Tribuna.com.

Поєдинок "Порту" – "Шахтар" відбудеться 13 грудня, початок – о 22:00. "Гірники" вже гарантували собі путівку у плей-офф Ліги Європи, а для продовження боротьби в ЛЧ донеччан влаштує лише перемога.

Читайте також: "Порту" – "Шахтар" 5:3: ключові моменти матчу Ліги чемпіонів

Раніше букмекери зробили прогноз на матч "Порту" – "Шахтар".