UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Металіст" заявив сімох новачків на другу частину сезону

Харківський клуб ігнорує заборону на реєстрацію нових футболістів від ФФУ.

"Металіст" поповнив склад рядом нових гравців, які вже заявлені на наступний сезон, передає Sport Arena. Варто зазначити, що такий крок був зроблений, незважаючи на заборону реєструвати новачків від Федерації футболу України.

Зокрема, склад клубу поповнили 33-річний нападник Сергій Кузнєцов, 25-річний півзахисник Ярослав Галенко, 25-річний воротар Олександр Илющенков і 23-річний захисник Дмитро Рижук, орендований у київського "Динамо".

Також за "списком Б" в заявку потрапили три молодих гравця - захисник Олександр Каплієнко, півзахисник Максим Третьяков і нападник Ігор Харатін. Також найближчим часом клуб може включити в зявку 32-річного півзахисника Артема Касьянова, який прибув з казахстанського "Ордабаси".

Нагадаємо, що раніше генеральний директор української Прем'єр-ліги Петро Іванов повідомив, що "Металіст" включений в список клубів, яким заборонено реєструвати новачків через великі борги. Також під забороною знаходяться ужгородська "Говерла" і луцька "Волинь".

Нагадаємо, раніше санкції були зняті з львівських "Карпат", які погасили заборгованість перед колишніми футболістами клубу.