UA / RU
Підтримати ZN.ua

Менеджер Усика розкрив деталі переговорів про бій з Ф'юрі

Команди боксерів домовилися про поєдинок.

Менеджер українця Егіс Клімас розповів про те, як довелося влаштувати бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

"Це найлегший бій, який я організовував у кар'єрі. Якось я отримав дзвінок від друга Тайсона, Тіма. Він сказав мені, що Тайсон хоче цей бій. Я сказав, що Олександр теж цього хоче. А потім він мені сказав:" "Дозвольте мені передати ваш номер менеджеру Тайсона. Я думаю, якщо ви двоє зустрінетесь, то бій відбудеться".

Потім мені зателефонував менеджер Фьюрі і попросив полетіти до Нью-Йорка. Наступного ранку я вже був у Нью-Йорку. Ми ввійшли до кімнати. Приблизно за годину розмови ми вийшли, потиснувши руку, і домовившись про бій", – сказав Егіс Клімас у коментарі Top Rank.

Нагадаємо, вчора, 16 листопада, стало офіційно відомо про те, що поєдинок Усик - Ф'юрі за звання першого з 1999 року абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Зазначимо, що боксери планували зустрітися 23 грудня, але команда Ф'юрі захотіла перенести бій, щоб британець відновився після тяжкої перемоги над Френсісом Нганну.

Читайте також: Усик та Ф'юрі влаштували емоційну дуель поглядів після офіційного оголошення бою

Раніше повідомлялося про те, що Ф'юрі влаштував словесну суперечку з Усиком у Лондоні.