UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мбокані готовий допомогти "Динамо" вже в найближчому матчі

Конголезький нападник вже відновився після травми, отриманої на Кубку Африки, і тепер хоче бути корисним своїй команді в матчі Ліги Європи.

Нападник "Динамо" Дьємерсі Мбокані вже повністю відновився після травми, яку він отримав під час виступів збірної Демократичної Республіки Конго на Кубку африканських націй, і готовий вийти на поле в найближчому поєдинку киян, який відбудеться 26 лютого у рамках Ліги Європи.

Нагадаємо, що на турнірі в Екваторіальній Гвінеї Мбокані і ДР Конго завоювали бронзові медалі.

"Відчуваю себе добре, готовий зіграти вже в найближчому матчі, але це вже вирішувати головному тренеру", - зазначив Мбокані в інтерв'ю клубній прес-службі.

"Нас чекає дуже складний матч, оскільки у суперника вже є невелика перевага. Вони приїдуть до Києва за нічиєю, з єдиною метою утримати здобутий результат, а нам потрібно атакувати і забивати".

Нагадаємо, "Динамо" у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти французького "Ґенґама" програло 1:2, і тепер має забивати як мінімум один гол і при цьому не пропустити у свої ворота.

У нинішньому сезоні Мбокані пропустив 4 місяці через травму коліна, провівши за "Динамо" 6 матчів, забивши в них три голи і віддавши одну результативну передачу. Слід зазначити, що не у всіх поєдинках Мбокані виходив на поле зі стартових хвилин.

Після поєдинку з "Ґенґамом" головний тренер "Динамо" Сергій Ребров розповів, що цілком можливо отримав травму Джермейн Ленс візьме участь у матчі. Однак поки що у динамівців немає впевненості в тому, що вінгер зуміє допомогти команді в Києві.