UA / RU
Підтримати ZN.ua

Матчі "Вольфсбург" – "Шахтар" і Польща – Україна пройдуть без глядачів

Причиною став коронавірус.

Товариський матч збірних Польщі та України і перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи "Вольфсбург" – "Шахтар" пройдуть без глядачів через епідемію коронавіруса.

"Матчі Польща – Фінляндія у Вроцлаві і Польща – Україна в Хожуві пройдуть без глядачів. Зустрічі будуть транслюватися по телебаченню, – написав у твіттері генеральний секретар Польського футбольного Союзу Мачей Савіцкі.ий Союз Польщі назвав причиною цього оголошення прем'єр-міністра Матеуша Моравецького про скасування всіх масових заходів в країні через загрозу поширення коронавіруса.

"Ми шкодуємо про це рішення, але хочемо діяти з максимально можливою ретельністю і в інтересах всіх учасників. Матч "Вольфсбург" – "Шахтар" пройде без глядачів, – сказав керуючий директор "Вольфсбурга" Тім Шумахер.

"Таке рішення було прийнято з метою запобігання можливих наслідків для відвідувачів стадіону. Я дякую розчарованим фанатам за їх розуміння, а "Вольфсбург" – за високий рівень відповідальності і співробітництво", – сказала керівник відділу спорту і здоров'я Моніка Мюллер.

Зустріч німецького і українського клубів відбудеться 12 березня на "Фольксваген-Арені", а матч Польща – Україна пройде 31 березня.

Нагадаємо, коронавірус почав поширюватися в Китаї, однак пізніше хворі люди стали з'являтися по всьому світу.

Раніше повідомлялося про те, що чемпіонат Італії по футболу призупинено через коронавірус.