UA / RU
Підтримати ZN.ua

Матч із "Дніпром" став останнім для "Шахтаря", зіграним у Львові

Домашні поєдинки в сезоні 2015/16 "Шахтар" буде проводити явно не у Львові. Гравцям і тренеру не подобається, як за їх команду вболівають у столиці Галичини.

Заключний поєдинок чемпіонату Прем'єр-ліги-2014/15 проти "Карпат" донецький "Шахтар" проведе не у Львові, де в більшості випадків на місцевій "Арені-Львів" приймали гостей "гірники", а в Києві.

Причому 30 травня підопічні Мірчі Луческу будуть грати не на стадіоні Баннікова, де, приміром, восени 2014-го вони програли "Зорі", а на "Оболонь-Арені".

Таким чином, останній матч, який "Шахтар" провів на "Арені Львів" став поєдинок 1/2 фіналу Кубка України проти "Дніпра" (1:1). Після нього футболісти донецької команди були незадоволені тим, як уболівальники підтримували їх, а фактично вони вболівали за дніпрян. Також висловив невдоволення і Луческу. Офіційна причина перенесення - концерт на стадіоні, який відбудеться 30 травня. Однак, судячи з усього, керівництво "гірників" хоче поставити крапку в іграх на львівській арені. Принаймні, в нинішньому сезоні.

Читайте також: "Дніпро" і НСК "Олімпійський" відбулися умовною дискваліфікацією - ФФУ

Примітно, що Мірча Луческу раніше нарікав на вболівальників місцевого стадіону, коли його команда грала в 1/16 фіналу Кубка України проти "Оболоні". Тоді "гірники" виграли за рахунок пенальті, реалізованого Луїс Адріану вже в доданий арбітром час. А глядачі спробували виразити своє невдоволення результатом за допомогою метання підозрілих предметів на поле і інших традиційних методів.

Як би там не було, але глядачі на затишній арені в Києві зможуть насолодитися цікавим і захоплюючим протистоянням. І швидше за все їх симпатії будуть на боці "Карпат".