UA / RU
Підтримати ZN.ua

Маркевич вже на 90 відсотків визначився зі складом "Дніпра" на Лігу Європи

"Дніпро" проходить підготовку до 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса" в Іспанії. Головний тренер упевнений, що до відповідального матчу його підопічні підійдуть у всеозброєнні.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич вважає, що підготовка до поєдинків 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса", які відбудуться 19 і 26 лютого, проходить у нормальному режимі.

За словами наставника, головне, щоб у час, що залишився ніхто з футболістів не отримав травму або пошкодження.

"Їдемо готуватися до першої гри з "Олімпіакосом": проведемо ще два товариські матчі з командами середнього класу. Після цього будемо готувати основний склад, з яким я вже на 90% визначився. Хочеться, щоб на останньому зборі все пройшло гладко. Головне, щоб ніхто не травмувався. Думаю, команда буде готова".

"Олімпіакосу зараз легше, адже вони грають офіційні матчі, а не товариські. Але головне те, що у нас є бажання пройти далі", - зазначив Маркевич.

Додамо, що в Іспанії "Дніпро" провів 5 матчів за 10 днів: два рази дніпропетровці перемогли, двічі зіграли внічию і один раз поступилися супернику. 6 лютого команда Маркевича зіграє з польською "Легією".