UA / RU
Підтримати ZN.ua

Маркевич не був упевнений в тому, що "Дніпро" виграє в Норвегії

Головний тренер дніпропетровського клубу радий, що його підопічним вдалося зберегти переможний рахунок.

Представники "Дніпра" підвели підсумки протистояння в рамках другого туру групового етапу Ліги Європи, яке завершилося мінімальною перемогою дніпропетровців.

"Русенборг" - команда з характером, тому навіть коли ми забили, не був я на сто відсотків впевнений, що доведемо гру до перемоги. На останній хвилині у "Русенборга" був момент, щоб зрівняти рахунок. Але добре, що все так закінчилося, - сказав після гри головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич, - Новачки ще повністю не роблять того, що мені б хотілося. Впевненість, звичайно, є, але хотілося б, щоб було краще".

Також він розповів, що Бойко отримав пошкодження і міг навіть не дограти поєдинок: "Він в першому таймі отримав травму, і ми навіть думали, що, можливо, доведеться його замінити. Але він дограв до кінця, і я йому за це вдячний".

Євген Селезньов зізнався, що грати було дуже важко: "Якщо чесно, практично не було сил, емоцій. Але хочу зазначити, що дощ, поле не повинні служити виправданням. Можливо, тому що зіграли вже досить багато ігор. Але головне - ми перемогли! Я не можу говорити про "Русенборг", а нам, особисто мені було дуже важко фізично. В принципі, варто враховувати, що це була гра на виїзді".

Нагадаємо, саме Селезньов приніс перемогу дніпропетровцям. Наступний матч в рамках ЛЕ "Дніпро" проведе 22 жовтня вдома проти "Сент-Етьєна".