UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Манчестер Сіті" у серії пенальті обіграв "Севілью" у матчі за Суперкубок УЄФА

Англійці виграли єврокубковий трофей

16 серпня у Піреї (Греція) відбудеться поєдинок у рамках Суперкубку УЄФА, в якому зустрічалися англійський "Манчестер Сіті" та іспанська "Севілья".

Перший тайм команди провели у досить рівній боротьбі. "Сіті" був трішки гострішим, проте рахунок відкрили іспанці – Ен-Несірі у повітрі переграв центральних захисників англійців і головою вразив ворота Едерсона.

Другий тайм розпочався з гострих контратак "Севільї", проте Ен-Несірі втратив кілька забійних шансів, щоб подвоїти перевагу. А ось команда Гвардіоли зрівняла - Палмер після навісу від Родрі зробив рахунок 1:1.

Після забитого голу англійці влаштували облогу воріт Бону, нагнітали та били, але вирвати в основний час перемогу не зуміли.

У серії пенальті дев'ять перших ударів футболістів були точні, проте у вирішальний момент гравець "Севільї" Гудель влучив у перекладину - 5:4 по пенальті на користь "Сіті".

"Манчестер Сіті" – "Севілья" – 1:1 (у серії пенальті – 5:4)

Голи: Палмер, 63 - Ен-Несірі, 25.

"Манчестер Сіті": Едерсон, Аке, Гвардіол, Аканджі, Вокер, Родрі, Ковачіч, Гриліш, Палмер (Альварес, 85), Голан

"Севілья": Бону, Акунья, Гудель, Баде, Навас (Монтіель, 83), Ракітіч, ​​Хордан, О.Торрес (Хуанлу Санчес, 74), Ламела (Сусо, 90+3), Окампос, Ен-Несірі (Рафа Мир , 90+3)

Матч за Суперкубок УЄФА – щорічна зустріч переможців Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

Минулого єврокубкового сезону "Манчестер Сіті" у фіналі Ліги чемпіонів обіграв "Інтер" (1:0), а "Севілья" у вирішальному матчі Ліги Європи переграла "Рому". "Ман Сіті" вперше у своїй історії завоював Суперкубок УЄФА.

Читайте також: "Арсенал" українця Зінченка у серії пенальті обіграв "Манчестер Сіті" в матчі за Суперкубок Англії

Раніше повідомлялося про те, що "Севілья" обіграла еквадорську команду та виграла новий футбольний трофей.