UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Манчестер Сіті" розгромив "Реал" та зіграє у фіналі Ліги чемпіонів

Англійці у вирішальному матчі зіграють з "Інтером".

17 травня на стадіоні "Етіхад" англійський "Манчестер Сіті" приймав мадридський "Реал" у матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів.

Підопічні Хосепа Гвардіоли розгромили іспанців з рахунком 4:0 після нічиї 1:1 у Мадриді.

"Містяни" з перших хвилин повністю домінували на полі, а Тібо Куртуа неодноразово рятував "Реал", але не зміг це зробити на 23-й хвилині, коли Бернарду Сілва отримав пас від Де Брюйне та розстріляв ближній кут воріт.

Ще до перерви "Ман Сіті" подвоїв перевагу – Сілва зіграв на добиванні головою та оформив дубль. У другому таймі "Реал" так і не зміг запропонувати щось нове супернику, який спокійно контролював ситуацію, а на 76-й хвилині знову забив. Де Брюйне подав зі штрафного, Аканджі пробив, а Мілітао зрізав м'яч у власні ворота.

Крапку у грі поставив Альварес, який вийшов на заміну замість Холанда, а у компенсований час після пасу Фодена переграв Куртуа ударом низом.

"Манчестер Сіті" – "Реал" – 4:0 (перший матч – 1:1)

Голи: Бернарду Сілва, 23, 37, Мілітао, 76 (автогол), Альварес, 90+1

"Манчестер Сіті": Едерсон, Вокер, Діаш, Аканджі, Стоунз, Родрі, Бернарду Сілва, Де Брюйне (Фоден, 83), Гюндоган (Марез, 79), Гріліш, Холанд (Альварес, 89)

"Реал": Куртуа, Карвахаль (Васкес, 80), Мілітао, Алаба, Камавінга (Чуамені, 79), Вальверде, Кроос (Асенсіо. 70), Модрич (Рюдігер, 63), Родріго, Бензема, Вінісіус (Себальйос, 80)

Попередження: Діаш, Гюндоган, Гріліш – Карвахаль, Камавінга

Для "Манчестер Сіті" це буде другий фінал Ліги чемпіонів в історії клубу. "Реал" був чинним переможцем турніру. Воротар Андрій Лунін у складі мадридців був останнім представником України у єврокубках цього сезону.

Читайте також: Стало відомо, коли відбудеться головний матч сезону УПЛ між "Шахтарем" та "Дніпром-1"

У фіналі команда Пепа Гвардіоли зустрінеться з "Інтером", який у 1/2 фіналу двічі обіграв "Мілан" (2:0, 1:0). Вирішальний матч відбудеться 10 червня у Стамбулі.