UA / RU
Підтримати ZN.ua

Майк Тайсон назвав переможця бою Усик – Ф'юрі

Легендарний американець не вірить в українського чемпіона.

Майк Тайсон

Майк Тайсон

Знаменитий американський боксер Майк Тайсон зробив прогноз на бій українця Олександра Усика (21-0, 14 КО) проти британця Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Легенду рингу цитує BoxingScene.

"Я з нетерпінням чекаю на цей бій. Буде дуже цікаво. Обираю Тайсона Ф'юрі. Думаю, що він здобуде перемогу. Вважаю його найкращим боксером у світі, особливо у важкій вазі. Великі бійці програють, великі бійці часом мають поганий вигляд, але це не заважає їм залишатися великими", – сказав Тайсон.

Також 57-річний "Залізний Майк" закликав уболівальників не робити висновків після торішнього бою Ф'юрі проти Френсіса Нганну, коли британець побував у нокдауні:

"Гей, нам не слід концентруватися на виступі Ф'юрі проти Нганну. Треба розуміти, що він залишається чемпіоном. Він зробив ту ніч великою і дав Френсісу можливість. Для Ф'юрі це був просто поганий вечір, який буває у всіх нас".

Боксерське шоу Ring of Fire відбудеться 18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Переможець стане першим абсолютним у надважкій вазі за останні 25 років. Зараз Усик володіє титулами WBA, WBO, IBF та IBO, а Ф'юрі – поясом WBC.

Читайте також: Усик переміг Ф'юрі рішенням суддів: ключові моменти бою за звання абсолютного чемпіона світу

Раніше повідомлялося про те, що батькові Ф'юрі розбили лоба під час бійки з командою Усика.