UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лужний заявив, що не відповідає за результати "Карпат"

Головний тренер львівського клубу не бере участь у тренувальному процесі.

Головний тренер львівських "Карпат" Олег Лужний заявив, що не тренує команду і не відповідає за її результат.

"Я здивований, що журналісти постійно пишуть про першу команду "Карпат", як команду Лужного. Про мене постійно пишуть - головний тренер. Коли відбувалася моя презентація, мене назвали головним тренером всього клубу. А головний тренер першої команди - Беззуб'як.

Люди повинні правильно мене зрозуміти. Я не відповідальний за результат першої, другої або третьої команди. У мене є домовленість з президентом "Карпат" Петром Димінським про те, що я буду головним тренером клубу до травня місяця. За цей час присмотрюсь до команд, розгляну проблеми, зазначу позитивні моменти. Оцінюється наскільки футболісти і тренери відповідають рівню клубу. І після цього, в травні ми з Петром Петровичем і поговоримо про подальшу співпрацю. Якщо ми домовимося, буде результат", - підкреслив Лужний.

При цьому тренер заявив, що більше виконує функції спортивного директора: "Я буду відповідальним за перемоги і поразки, коли буду вести тренувальний процес. По суті, я зараз більше виконую функції спортивного директора".

Читайте також: "Карпати" призначили нового головного тренера

Нагадаємо, Лужний був представлений у якості головного тренера "Карпат" у січні цього року. До цього екс-гравець збірної України працював у "Таврії", яку залишив у 2013 році, а також київському "Динамо".