UA / RU
Підтримати ZN.ua

Луческу відмовив двом європейським клубам

Румун не захотів працювати із цими командами.

Колишній тренер київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про те, чому відмовився тренувати два титуловані європейські клуби.

"У суботу я розмовляв з керівництвом "Бешикташа", дав їм кілька порад, команда зараз не у формі. Вони запропонували мені очолити клуб на півроку, до кінця поточного сезону, а потім наскільки можна пролонгувати угоду. Я їм відмовив, тому що я не хочу зараз починати тренувати команду в середині сезону.

До мене також зверталися з французького "Ліона" і я відмовив їм з тієї ж причини. Нині я не готовий тренувати навіть у своїй країні. Це складно. Хто ризикує очолити команду серед чемпіонату?", - розповів Луческу в інтерв'ю румунським ЗМІ.

Нагадаємо, останнім місцем роботи Луческу було київське "Динамо". 78-річний Мірча Луческу очолював "Динамо" з 2020 року.

З київською командою румун завоював чемпіонство та кубок України, а минулого сезону команда посіла четверте місце в УПЛ. Тренер вирішив звільнитися 3 листопада після поразки від "Шахтаря" (0:1) в УПЛ.

Читайте також: "Розпочав і закінчив з "Шахтарем": Луческу розповів, як покидав "Динамо"

Раніше Луческу зізнався, що не хотів йти з "Динамо".