UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ломаченко вважає себе кращим за Мартінеса у всьому

Українець сподівається виграти 11 червня, а потім провести реванш з Орландо Салідо.

Перед боєм за титул чемпіона світу за версією WBO у вазі до 59 кг Василь Ломаченко заявив, що вважає себе сильнішим за свого суперника Романа Мартінеса.

"Як би нескромно це не звучало, але, думаю, я в усьому краще, ніж він. По-перше, він вже старий. По-друге, він дуже повільний. Так, у нього є великий досвід, так, він жорстко б'є, він відправляв в нокдауни відомих хлопців, і практично у всіх суперників були з ним проблеми, але тим не менше...", - сказав Ломаченко в інтерв'ю The Los Angeles Times.

Також українець заявив, що після цього бою хотів би провести реванш з Орландо Салідо: "Зараз у мене дві думки в голові. Перша - добре виступити і відібрати титул 11 червня. Друга - хочу, щоб Салідо переміг Варгаса і ми організували об'єднувальний реванш. Все буде залежати від того, як пройдуть бої 4 та 11 червня. Після цього у мене вже буде вимальовуватися стратегія стосовно мого майбутнього в тій чи іншій вазі".

Нагадаємо, Ломаченко отримав можливість встановити новий рекорд професійного боксу - завоювати два чемпіонські пояси в різних вагових категоріях всього за 7 поєдинків у профі. На даний момент рекорд належить японцю Наоя Іноуе, якому для цього знадобилося 8 боїв.