UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ломаченко висловився про незвичний час початку бою проти Камбососа

Поєдинок пройде в Австралії.

Колишній чемпіон світу у трьох дивізіонах Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) поділився думками про час початку бою з Джорджем Камбососом (21-2, 10 КО).

"Здається, це вперше в моїй кар'єрі, коли бій пройде об 11-й ранку за місцевим часом. Для мене це краще, ніж боротися ввечері. Це комфортніше, тому що ти прокидаєшся, снідаєш і йдеш битися. Після цього ти можеш насолоджуватися цим красивим містом.

Я був у Королівському парку, ми зустрілися з коалами. Це було весело та цікаво, бо до цього я ніколи не бачив цієї тварини. Коала спить 20 годин, 4 години їсть. Але вона їсть лише листя. І це все. Це дуже цікаво", – сказав Ломаченко.

Бій Ломаченко – Камбосос пройде 12 травня у Перті (Австралія). На кону стоятимуть вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі, а також пояс IBO, яким володіє Камбосос.

У своєму минулому поєдинку 36-річний українець у травні минулого року програв Девіну Гейні рішенням суддів, зазнавши третьої поразки в кар'єрі. На кону був титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі. Пізніше американець відмовився від усіх поясів та змінив дивізіон.

Читайте також: "Ціную підтримку українців": Ломаченко прилетів до Австралії на титульний бій

Раніше Камбосос заявив, що стане першим, хто нокаутує Ломаченка.