UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ломаченко одноголосним рішенням суддів переміг Коммі в Нью-Йорку

Українець ще на крок наблизився до повернення звання чемпіона світу.

У Нью-Йорку (США) на арені "Медісон Сквер Гарден" відбувся вечір боксу, головною подією якого став поєдинок українця Василя Ломаченка (16-2, 11 КО) та ганця Річарда Коммі (30-4, 27 KO).

Ломаченко підтвердив статус фаворита поєдинку - вся дистанція бою пройшла під його контролем. Вже у другому раунді українець вперше вразив свого суперника, але поєдинок продовжився, а ганець періодично відповідав гострими атаками.

У сьомому раунді комбінація від Ломаченка відправила Коммі до нокдауну, але кут африканського боксера вирішив продовжити бій. Після завершення повної дистанції поєдинку усі судді одностайно віддали перемогу українцю - 117:110, 119:108, 119:108.

Ломаченко завоював другорядний пояс інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Відео нокдауну

Вперше у кар'єрі Ломаченко провів два поспіль бої без чемпіонських поясів на кону. У червні українець технічним нокаутом переміг японця Масайоші Накатані. Таким чином, Василь здобув уже дві поспіль перемоги після поразки від Теофімо Лопеса та втрати всіх своїх поясів.

Читайте також: Кривдник Ломаченка програв бій і втратив звання абсолютного чемпіона світу

Раніше повідомлялося, що промоутер Ломаченка зв'язався з командою абсолютного чемпіона світу Камбососа з приводу можливого бою.