UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лідери збірної України з волейболу відмовилися виступати за команду

Відомі гравці хочуть зробити паузу.

Чоловіча збірна України з волейболу виступатиме в сезоні 2024 року без частини гравців основної команди, повідомляє "Суспильне".

Президент Федерації волейболу України Михайло Мельник повідомив про те, що до табору команди не прибули гравці Ян Єрещенко, Дмитро Теременко, Горден Брова та Віталій Щитков.

Також не гратиме за команду і лідер та капітан збірної Олег Плотницький:

"Відпочиваємо зараз. Є кілька ідей, але я не можу про них розповісти. Хочеться відновитися. Треба перевірити коліна, знову ж таки. І взагалі перевіритися після сезону, мені здається, що так важкуватий був.

Я до збірної України не приїду. І в команді, і у керівництві це знають. Наразі, мені здається, що краще зробити паузу", - повідомив волейболіст італійської "Перуджі".

Збірна України має зібратися на збір 3 травня, а за інформацією президента ФВУ Михайла Мельника, якщо через неповажну причину гравець не з'явиться, то клуб, за який він грає, буде оштрафований на 20 тисяч гривень, а гравець дискваліфікований.

Зазначимо, що цього сезону чоловіча збірна України кваліфікувалася у фінальні частини чемпіонату світу та Європи, а з великих турнірів їй доведеться зіграти в Золотій Євролізі.

Читайте також: Волейболіст збірної України виграв клубний чемпіонат світу і став найкращим гравцем турніру

Раніше повідомлялося, що чоловіча збірна України з волейболу не змогла пробитися на Олімпіаду-2024.