UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лідер "Шахтаря" Фред сподівається перейти в "Манчестер Сіті"

Бразилець практично визначився з майбутнім клубом.

Один з лідерів донецького "Шахтаря" бразильський півзахисник Фред сподівається, що йому вдасться влітку перейти в англійський "Манчестер Сіті". Бразилець зазначив, що хоче спробувати свої сили в чемпіонаті Англії і віддає перевагу "Манчестер Сіті". Але поки Фреду невідомо, як саме складеться його майбутнє влітку.

"Говорив з тренерським штабом збірної Бразилії, там мені сказали, що краще перейти в "Ман Сіті" і грати з бразильцями. Це дуже хороші гравці, а Гвардіола - чудовий тренер. Впевнений, моє оточення і сім'я зі мною погодяться, адже хочуть для мене кращого. "Манчестер Сіті" - прекрасна команда, але мені потрібно почекати, адже не знаю, куди перейду" - сказав Фред в інтерв'ю Globo Esporte.

"Говорив з Жезусом і Едерсоном, грали разом за олімпійську збірну Бразилії. Вони раді тому, що переговори ведуться. У мене ж є відповідні амбіції, чемпіонат Англії для мене - найкращий у світі, і я дуже сильно хочу в ньому пограти. Старанно працював заради цього і сподіваюся, моє бажання втілиться в реальність як можна швидше", - додав Фред.

Фред виступає за "гірників" з літа 2013 року і є одним з найкращих гравців чемпіонату України. У нинішньому сезоні бразилець провів за донеччан 32 матчі у всіх турнірах і забив 4 голи. Також на рахунку півзахисника 6 поєдинків за збірну Бразилії.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" і "Манчестер Юнайтед" погодили трансфер Фреда.