UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лідер "Евертона" нагадав динамівцям, що виграти після першого забитого гола неможливо

В українському чемпіонаті мало ігор, в яких йде боротьба до останніх секунд, вважає лідер суперника "Динамо" по Лізі Європи.

Лідер англійського "Евертона" Лейтон Бейнс вважає, що в першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи проти київського "Динамо" українська команда чудово провела початок матчу, але незабаром, забивши гол, вимкнулася з боротьби.

Саме з цієї причини, "Евертон" і дотиснув суперника, перемігши 2:1, і відправився на київський матч в хорошому настрої.

"Без сумнівів, перші 20 хвилин на "Гудісон Парк" кияни провели відмінно, але здалося, що після пропущеного м'яча вони здалися. Можливо, в чемпіонаті України можна виграти гру після першого забитого голу, але в Англії таке ніколи не проходить. Ми переглянули матчів "Динамо" і здалося, що вони проводять тільки 3-4 важкі ігри в сезоні. Звичайно, я очікую, що поєдинок в Києві буде складатися для нас набагато складніше, ніж перший. Так завжди відбувається, нічого дивного", - цитує Бейнса dynamo.kiev.ua.

Бейнс пропустив матч у Ліверпулі через травми, проте в Києві буде готовий зіграти з перших хвилин. Також півзахисник додав, що напевно його команді буде важко діяти на не дуже хорошому газоні НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Евертон" відбудеться 19 березня о 20:00 на головній спортивній арені України.

Перед повторним поєдинком наставник "Динамо" Сергій Ребров заявив, що його футболісти знають, за рахунок чого можна обіграти суперника і домогтися потрібного результату.

"Вдома ми завжди повинні грати агресивно, тим більше в такій ситуації. Але при цьому потрібно уникати якихось навалов", - зазначив динамівський тренер.