UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лідер "Динамо" минулого літа відмовився переходити до турецького клубу

Микола Шапаренко вирішив не переїжджати до Туреччини.

Микола Шапаренко

Микола Шапаренко

Минулого літа півзахисник київського "Динамо" та збірної України Микола Шапаренко був трансферною ціллю турецького "Бешикташа".

Про це розповів президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю Football Hub.

"Я, як президент клубу, пошуткував, що Шапаренко коштує 300 мільйонів, тому що хтось з донецького Шахтаря сказав, що Судаков коштує 150 мільйонів. Але ні один, ні інший не коштує таких грошей. Усі розумні люди розуміють, що я пожартував, а диванні журналісти писали, що 300 мільйонів коштує один, а 150 мільйонів інший. Але я пожартував, можливо недоречно.

Так, у всіх є певна ціна. По Шапаренку можу сказати, що була пропозиція з "Бешикташа". Мені зателефонував президент "Бешикташа" і запитав, чи готовий я продати Шапаренка. Перш за все, я запитав у Шапаренка і він мені сказав, що до Туреччини їхати не хоче. Все, більше пропозицій по Шапаренку не було.

Якщо Шапаренко бачить себе в одному з топ-5 чемпіонатів, то він повинен прогресувати та розібратися”, – зазначив Суркіс.

25-річний Микола Шапаренко виступає за першу команду "Динамо" з 2017 року. Також на рахунку хавбека 36 матчів та 2 голи за збірну України.

Читайте також: "Динамо" мінімально обіграло ЛНЗ у матчі УПЛ

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" підписало лідера клубу УПЛ.