UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ленс попрощався з "Динамо" українською мовою

Легіонер, який переїхав в Англію, заявив, що чудово провів час в Україні.

Вінгер збірної Нідерландів Джермейн Ленс, який 15 липня офіційно став гравцем англійського "Сандерленда", подякував "Динамо" за час, проведений в клубі, і назвав цей досвід "фантастичним" для себе.

Ленс опублікував на своїй сторінці у Facebook пост двома мовами: англійською та українською. У замітці Джермейн висловив слова подяки президенту "Динамо", зазначив, що чудово провів час у Києві і побажав клубу нових успіхів.

Крім того, в інтерв'ю офіційному сайту "Сандерленда" Ленс розповів вже про свої перспективи в англійській Прем'єр-лізі: "Я буду грати в хорошому клубі і вважаю, що зробив великий крок, перейшовши в команду англійської Прем'єр-ліги. Я стежив за командою в минулому сезоні після приходу Діка Адвоката і по-справжньому щасливий знаходитися тут. Я граю у складі національної збірної Нідерландів, провів багато матчів у Європі, але АПЛ - відмінна можливість перевірити свої сили".

Читайте також: "Говерла" орендувала ще одного динамівця

Нагадаємо, Ленс виступав у "Динамо" з літа 2013 року, відігравши за киян 78 матчів, в яких забив 16 голів. Також в активі вінгера 30 поєдинків і вісім голів за національну збірну Нідерландів. За неофіційною інформацією, "Сандерленд" заплатив за Ленса рекордні для себе 24 мільйони євро.