UA / RU
Підтримати ZN.ua

Легендарний футболіст "Реала" оголосив про завершення кар'єри після Євро-2024

Тоні Кроос подякував уболівальникам за підтримку.

Тоні Кроос

Тоні Кроос

Футболіст мадридського "Реала" та збірної Німеччини Тоні Кроос вирішив завершити кар'єру після чемпіонату Європи-2024.

"17 липня 2014 року – день моєї презентації в "Реалі", який змінив моє життя. Як футболіста, але особливо як людини. Це був початок нової глави в найбільшому клубі світу. Через десять років, наприкінці сезону, ця глава добігає кінця. Ніколи не забуду цей прекрасний і успішний час.

Хотів би подякувати всім, хто приймав мене з відкритим серцем та повною довірою. Але особливо мені хотілося б подякувати вам, дорогі мадридисти, за вашу підтримку та любов з першого й до останнього дня.

Це означає, що моя кар'єра футболіста завершиться влітку після чемпіонату Європи. Як я й казав, "Реал" був і буде моїм останнім клубом. Моєю метою завжди було завершити кар'єру на піку можливостей", – написав Кроос в Instagram.

34-річний півзахисник до "Реала" грав за "Баварію". Разом із мюнхенцями він тричі став чемпіоном Німеччини та виграв Лігу чемпіонів сезону-2012/13, а також низку інших трофеїв.

У Мадриді Кроос завоював чотири титули чемпіона Іспанії, а також чотири рази виграв Лігу чемпіонів. Крім того, в активі хавбека Кубок Іспанії, чотири Суперкубки Іспанії, чотири Суперкубки УЄФА та п'ять перемог на Клубному чемпіонаті світу. Зі збірною Німеччини футболіст став чемпіоном світу-2014.

Читайте також: Виступав за збірну України: бразильський екслідер "Шахтаря" завершив кар'єру

Раніше повідомлялося про те, що Німеччина оголосила заявку збірної на домашній чемпіонат Європи-2024.