UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кварцяний хоче говорити правду, але його за це штрафують

Тренер "Волині" пояснив, чому не прийшов на прес-конференцію після провального матчу з "Шахтарем", в якому його команда пропустила шість голів.

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний хоче говорити правду журналістам, але його за це штрафують.

За словами Кварцяного, з-за подібної ситуації він постійно шукає привід не прийти на спілкування з пресою після того чи іншого матчу.

"Якщо сказати чесно, я завжди шукаю привід, щоб не прийти на прес-конференцію. Від нас вимагають сказати правду. Кажеш, а потім тебе за це штрафують. Це теж нечесно. Потрібно поважати наше ставлення і відвертість", - зазначив Кварцяний в інтерв'ю програмі ПроФутбол на каналі 2+2.

Читайте також: Кварцяний заступився за Блохіна: "кусати" таку людини - несолідно

Додамо, що Кварцяний не прийшов на прес-конференцію після того, як його "Волинь" програла "Шахтарю" 2:6, пропустивши три голи за останні 10 хвилин поєдинку. У клубі пояснили відсутність тренера його поганим самопочуттям.

Зазначимо, що із-за невдалої серії у чемпіонаті Прем'єр-ліги, а "Волинь" вже три поєдинки не може обіграти суперників, луцька команда опустилася на 10-е місце в турнірній таблиці.

Раніше повідомлялося, що Віталій Кварцяний розкритикував головного тренера "Шахтаря" Мірчу Луческу за його позицію щодо Кубка України.