UA / RU
Підтримати ZN.ua

Коноплянка порівняв "Сент-Етьєн" з донецьким "Металургом"

Лідер атак дніпропетровців зіграв у матчі Ліги Європи проти французької команди, лише вийшовши на заміну. Український півзахисник впевнений, що на домашньому стадіоні його команда зуміє здолати опонента.

Півзахисник "Дніпра" Євген Коноплянка порівняв суперника по Лізі Європи французький "Сент-Етьєн" з донецьким "Металургом".

Після зустрічі з французькою командою в рамках другого туру групового турніру (0:0) лідер атак українців зазначив, що "Дніпро" зуміє здолати опонента на домашньому стадіоні.

"Для нас, можна сказати, це як три очки взяли. Це моя думка, те, що я бачив з боку. "Сент-Етьєн" - команда, як ви розумієте, хороша. А вболівальники - суперові! Думав, що оглухну. Я зараз аналізував - "Сент-Етьєн" на рівні донецького "Металурга", просто вдома їх трибуни женуть вперед. Вважаю, що вдома ми їх обіграємо, - повідомив Коноплянка каналу "Футбол 1".

Нагадаємо, "Дніпро" зумів вистояти під масовими атаками французів, не створивши практично жодного моменту біля воріт суперника. А в середині першого тайму нападник Нікола Калініч не реалізував пенальті. Коноплянка вийшов на поле на 57-й хвилині, але по всій видимості ще не до кінця відновився після пошкодження, та не зумів кардинально змінити сценарій гри.

Додамо, що на домашньому стадіоні в Києві "Дніпро" прийме "Сент-Етьєн" 11 грудня.

Раніше повідомлялося, що головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич після зустрічі з французами зазначив, що доля "Дніпра" вирішиться в заключному матчі Ліги Європи. У ньому дніпряни зустрінуться з "Сент-Етьєном". !dt