UA / RU
Підтримати ZN.ua

Коноплянка зворушливо попрощався із "Шахтарем"

Футболіст продовжить кар'єру у Польщі.

Новачок "Краковії" Євген Коноплянка попрощався з донецьким "Шахтарем" у соцмережах.

"Для мене було честю перебувати в такій теплій сім'ї, як "Шахтар", який я поважаю. Ви – не тільки топ-команда, але ще й топові люди. Хочу подякувати всім, хто працює у цьому клубі: починаючи з тих, хто стежить за чистотою у роздягальні та закінчуючи президентом, щиро шкода, що через травми мені не вдалося повною мірою віддати себе футболу.

Але, незважаючи на всі складнощі, були у нас круті моменти, які зі мною залишаться на все життя. Життя не закінчується, і я продовжую далі працювати, бо футбол – це наше життя. "Шахтар", я вас усіх обіймаю і бажаю лише удачі та перемог у подальших змаганнях", – написав Коноплянка у Instagram.

Нагадаємо, Євген Коноплянка став гравцем "Шахтаря" у 2019-му році після того, як не зумів закріпитися у німецькому "Шальке".

Хавбек провів у поточному сезоні лише два матчі за "Шахтар" і награв сумарно 47 хвилин. З 17 серпня Коноплянка на полі не з’являвся.

Вчора, 11 лютого, Коноплянка перейшов до "Краковії". Контракт було підписано на півроку з опцією продовження ще на рік. Зазначається, що перехід Коноплянки став безкоштовним для польського клубу.

Читайте також: Український футболіст "Шахтаря" перейшов до "Бордо"

Раніше повідомлялося про те, що український футболіст "Шахтаря" перейшов до клубу другої німецької Бундесліги.