UA / RU
Підтримати ZN.ua

Команди Усика і Чісори близькі до домовленості щодо бою

Поєдинок українця і британця може пройти в березні.

Промоутер Олександра Усика (17-0, 13 КО) Олександр Красюк розповів про організаційні деталі наступного поєдинку українця.

"Ми ще не визначилися ні з датою, ні остаточно з суперником. Є план, що це буде Чісора, але точно сказати не можу. Все нормально. Ми близькі до домовленості. Ніхто нікуди не поспішає. Все йде і вирішується. Швидше за все, це буде так - спочатку Чісора, а потім Джошуа", - повідомив Красюк Tribuna.com.

А ось промоутер Едді Хірн назвав орієнтовну дату і місце бою українця з Дереком Чісорою:

"Зараз у нас вже є бій Усик – Чісора. Сподіваємося, що він відбудеться на арені O2 в Лондоні. Я говорив Усику, що, відповідно до умов нашої угоди, він опиниться в ситуації, коли спочатку отримає Чісору, а потім Джошуа. Ентоні цьому радий. Олександр теж задоволений таким розкладом. Нам було важливо визначити дату поєдинку проти Чісори. Для нас 28 березня здається ідеальним варіантом", – сказав Хірн.

Нагадаємо, 13 жовтня Усик дебютував в суперважкій вазі, перемігши 38-річного американського боксера Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО). Поєдинок відбувся в Чикаго на Wintrust Arena і завершився достроковою перемогою українця - Візерспун не став продовжувати бій після сьомого раунду.

Раніше повідомлялося про те, що наступним суперником Усика офіційно стане не Джошуа.