UA / RU
Підтримати ZN.ua

Команда Усика поставила ультиматум Джошуа

Британець повинен провести бій проти українця або залишити пояс.

Олександр Красюк, промоутер суперважковаговика Олександра Усика, заявив про те, що Ентоні Джошуа зобов'язаний провести захист чемпіонського титулу WBO в бою з українцем.

"Обов'язковий захист титулу WBO повинен був відбутися ще до бою Джошуа і Пулєва. Але ми проявили гнучкість і не чинили тиску, щоб Джошуа зміг провести захист титулу IBF, а Усик у той же час провів бій з Чісорою.

Однак це було зроблено з урахуванням того, що чемпіон WBO (ким би він не був, Джошуа або Пулєв) надалі проведе обов'язковий захист титулу в бою з Усиком. Так що, або Джошуа спочатку б'ється з Усиком, або нехай проводить бій з Ф'юрі без пояса WBO", - наводить слова Красюка Sky Sports.

Нагадаємо, наступний бій Усика проти Чісори був запланований на 23 травня на арені O2 в Лондоні, однак через пандемію коронавірусу в світі був перенесений.

Усик дебютував у суперважкій вазі в жовтні минулого року, перемігши 38-річного американського боксера Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО). Поєдинок відбувся в Чикаго на Wintrust Arena і завершився достроковою перемогою українця - Візерспун не став продовжувати бій після сьомого раунду.

10 червня стало відомо про те, що Тайсон Ф'юрі і Ентоні Джошуа домовилися про проведення двох боїв.

Раніше повідомлялося про те, що Ф'юрі включив Усика в топ-5 найкращих боксерів суперважкої ваги.