UA / RU
Підтримати ZN.ua

Колишній боксер "Українських отаманів" побив подружню пару

Дмитро Руденький разом зі своїми друзями відсвяткував день народження, відправивши трьох чоловік у лікарню.

Чемпіон України з боксу 2012 року та екс-учасник команди "Українські отамани" Дмитро Руденький разом зі своїми друзями побив подружню пару в одному з нічних клубів Умані.

Руденький з компанією святкував власний день народження. Причина, по якій біля барної стійки почалася бійка, поки достеменно невідома, проте добре видно, як боксер намагався витягнути чоловіка, який є місцевим бізнесменом, для подальших розборок на вулиці. Жінці, яка вступилася за чоловіка, дісталося як від самого Руденького, так і від його супутниці. При цьому боксер кілька разів ударив жінку, яка є матір'ю трьох дітей, головою об підлогу. До побиття підключилися також друзі боксера, дісталося і хлопцю, який намагався заступитися за пару. Свідки з клубу розповідають, що охорона нічого не встигла зробити. В наслідок побиття з важкими травмами до лікарні потрапили три людини.

Відео з камер спостереження клубу на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст газети "Вечірні Черкаси" Володимир Гамалиця. Людям зі слабкою нервовою системою перегляд даного відео не рекомендується.

Зазначимо, що Руденький був членом команди "Українські отамани" в сезоні 2012-2013, і за цей час провів на рингу один бій. Після "Отамани" не брали його у склад, а, як стало відомо XSport.ua, Федерація боксу України зі спортсменом не контактувала з 2013 року.