UA / RU
Підтримати ZN.ua

Колишній гравець "Шахтаря" і збірної України дав перший коментар після свого затримання за п'яне водіння

В'ячеслав Шевчук вибачився за свій вчинок.

Колишній гравець "Шахтаря" і збірної України В'ячеслав Шевчук прокоментував подію з водінням в нетверезому вигляді.

"Друзі, я хотів би перед усіма вами вибачитися за вчорашній свій вчинок, який трапився в Києві. Перш за все, хотів би вибачитися перед поліцією, вболівальниками України, "Шахтарем", телеканалом "Футбол". Що зі мною сталося - сподіваюся, зі мною це більше не повториться. я не маю жодного морального права далі працювати на каналі "Футбол", тому я змушений покинути канал. Не повторюйте мої помилки.

Сідати за кермо напідпитку - категорично не можна. Мій вчорашній вчинок не має виправдань, за нього я готовий нести справедливе покарання. Але ніхто не покарає мене так, як я себе сам. Хочу щиро вибачитися перед усіма вболівальниками і футбольним клубом "Шахтар", якому змастив свято. Хочу вибачитися перед всіма жителями Києва, які могли постраждати з моєї вини. Щиро прошу вибачення у поліцейських. Алкоголь не сумісний з водінням. Не повторюйте моїх помилок", - написав Шевчук на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, 42-річного Шевчука зупинили вчора центрі Києва, на бульварі Лесі Українки. Він знаходився в нетверезому стані, чинив опір при затриманні, а також відмовився проходити тест на алкоголь.

Читайте також: Футболісти клубу УПЛ влаштували безлади в поїзді - ЗМІ

Раніше повідомлялося про те, що футболіст "Шахтаря" потрапив в ДТП в Маріуполі.