UA / RU
Підтримати ZN.ua

Колишній футболіст збірної України жорстко звернувся до Шевченка через президента ФІФА

Гравець пройшов по легенді українського футболу.

Форвард "Райо Махадаонда", волонтер Роман Зозуля розкритикував колишнього тренера збірної України Андрія Шевченка за фото з президентом ФІФА Джанні Інфантіно

"Андрій Шевченко. Амбасадор. Патріот. Великий тренер і футболіст. Людина, яка замість того, щоб переконувати ФІФА у необхідності дати можливість виступити Зеленському, просто фоткається з Інфантіно. З людиною, чиї руки в лайні російських грошей. Боже, та що ж відбувається Андрій, замість спроб домовитися про зняття санкцій з Абрамовича і пропозицій ввести його в переговорну групу - краще б ви робили з ФІФА орган, який не буде заангажований, і на який не впливатиме Росія.

Неможливо це вже терпіти. Запам'ятайте, ми сильна та вільна країна, до якої увірвався ворог о 4-й ранку. І вже 9 місяців тероризує всю країну. Знищує, гвалтує, краде, вбиває... А ви, пане Шевченко, і далі тиснете руки тим, хто підтримує Росію. Вибачте, але я справді не можу більше терпіти все це! 9 місяців наша земля втрачає найкращих синів та дочок. А хтось і далі свого носа не бачить... А деякі тиснуть руки, які по лікоть у крові...", - написав Зозуля у своєму Телеграм-каналі.

Учора, 16 грудня, Андрій Шевченко сфотографувався із президентом ФІФА Джанні Інфантіно. Фото у мережі Instagram опублікував бразилець Кака.

Перед завтрашнім фіналом Президент України Володимир Зеленський звернувся до ФІФА з проханням виступити на відео перед початком гри із закликом до миру, але організація відмовила, не давши жодних пояснень.

Читайте також: Українець Зозуля став футболістом команди третього іспанського дивізіону

Раніше повідомлялося про те, що Шевченко та "Мілан" допоможуть реконструювати стадіон в Ірпені.