UA / RU
Підтримати ZN.ua

Клуб АПЛ анонсував матч проти "Динамо"

Команди проведуть товариський поєдинок.

Англійський "Евертон", за який виступає український екс-гравець "Динамо" Віталій Миколенко, звернувся з офіційною пропозицією до київського клубу щодо організації товариського поєдинку.

"Ми не можемо забути про звірства, які щодня відбуваються в Україні. Реакція вболівальників, футболістів, керівництва "Евертона" та їх підтримка Віталія Миколенка, його країни та людей, які страждають цим нелюдським нападом, були щирими.

Наш клуб уже зробив важливий внесок, і я можу підтвердити, що ми запропонували київському "Динамо" провести товариський матч на "Гудіссон Парк", щоб зібрати додаткові кошти на підтримку українців. Подробиці будуть найближчим часом", - сказав президент клубу Фархад Моширі в інтерв'ю прес-службі.

Нагадаємо, нинішній сезон чемпіонату України з футболу було завершено достроково через військове вторгнення Росії. Перше місце залишилося за "Шахтарем", який за підсумками 18 турів випереджав "Динамо" на два очки.

"Динамо" отримало спеціальний дозвіл від Міністерства спорту на те, щоб гравці клубу могли покинути Україну під час воєнного стану та зіграти благодійні спаринги.

Читайте також: "Евертон" українця Миколенка зберіг прописку в АПЛ

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" планує провести підготовку до нового сезону у Києві.