UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кличко вважає Повєткіна найсерйознішим суперником за свою кар'єру

Володимир Кличко продовжує видавати комплімент за компліментом на адресу свого майбутнього опонента у бою за чемпіонський пояс WBA.

Український боксер Володимир Кличко вважає, що його майбутній суперник щодо захисту чемпіонського поясу WBA Олександр Повєткін - найсильніший суперник, з яким йому доводилося зустрічатися в рингу.

Однак, незважаючи на це, Кличко має намір нокаутувати опонента 5 жовтня у Москві на СК "Олімпійський".

"В любителях Повєткін був чемпіоном світу і олімпійським чемпіоном, на професійному рингу він не програв жодного бою і ніколи не був у нокдауні", - цитує Кличка Fightnews.com.

"Я вважаю, що він - найсильніший суперник, з яким я коли-небудь зустрічався. Однак моя мета - виграти бій нокаутом", - резюмував Кличко-молодший.

Нагадаємо, Кличко під час своєї любительської кар'єри завойовував звання олімпійського чемпіона на Іграх-1996 в Атланті. Повєткін володів тим же титулом в Афінах-2004.

Поєдинок Кличко-Повєткін відбудеться 5 жовтня у московському спорткомплексі "Олімпійський". На кону будуть стояти титули суперчемпіона-українця WBA, чемпіона IBF і WBO, а також пояс регулярного чемпіона WBA, яким володіє Повєткін.

Матч вже викликав ажіотаж не тільки серед уболівальників, але і зірок світового спорту: так, про свій намір відвідати поєдинок заявили легенди світового боксу Джордж Формен і Леннокс Льюїс. !zn

Читайте також:

Спаринг-партнером Володимира Кличка став бронзовий призер Олімпіади-2008

Напередодні старту важких тренувань Володимир Кличко посварився з "хуліганом" Чісорою на відпочинку

На юнацькому чемпіонаті світу з боксу в Києві українці завоювали п'ять медалей