UA / RU
Підтримати ZN.ua

Київський фінал Ліги чемпіонів покажуть більш ніж в 200 країнах світу

У Києві зіграють "Реал" і "Ліверпуль".

Київський фінал Ліги чемпіонів транслюватиметься по всьому світу. Вирішальна зустріч головного європейського клубного турніру "Ліверпуль" – "Реал" Мадрид буде транслюватися в прямому ефірі в 226 країнах світу, серед яких навіть Американські Самоа, Вануату, Гуам та інші. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Матч пройде 26 травня на НСК "Олімпійський", який в останні місяці був закритий на підготовку до цієї події. Початок матчу - о 21:45 за київським часом, а 24 травня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського відбудеться фінал жіночої версії турніру.

Повідомляється, що основні роботи на "Олімпійському" вже завершені і зараз проводиться тестування нових систем на наявність несправностей. Всього ж цей ремонт обійшовся в 102 мільйони гривень.

Зазначимо, що єдиним клубом, який представляв Україну в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів був "Шахтар". Донеччани зуміли вийти з групи з "Манчестер Сіті", "Наполі" і "Феєноордом", проте в 1/8 фіналу "гірники" не зуміли пройти італійську "Рому".

Раніше повідомлялося про те, що "Укрпошта" випустила марку до київського фіналу Ліги чемпионов.