UA / RU
Підтримати ZN.ua

Київський бразилець відмовився від зарплати заради сім'ї

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про те, на яких умовах відпустив бразильського півзахисника додому.

Бразильський півзахисник київського "Динамо" Дуду, який нещодавно був виставлений клубом на трансфер, все-таки залишиться в Києві. Щоправда найближчим часом уболівальники навряд чи побачать примхливого бразильця на футбольному полі в динамівській футболці: президент киян Ігор Суркіс повідомив в інтерв'ю телеканалу "Футбол" про те, що відпустив Дуду у відпустку, щоб той міг достатньо часу провести зі своєю сім'єю.

"Родина - найвища цінність. Ми прийняли рішення відпустити Дуду у Бразилію. Він взяв відпустку за свій рахунок і повернеться, коли зможе. Це може бути навіть 1 липня. До цього дня він не буде отримувати зарплату. Думаю, це для нього дійсно важливо, якщо він відмовляється від хороших грошей", - зазначив Суркіс.

Нагадаємо, що раніше Дуду був виставлений на трансфер через те, що під час додаткової відпустки, отриманої в кінці січня у зв'язку з народженням другого сина, був звинувачений бразильською поліцією у нападі на дружину і тещу. Трохи пізніше футболіста випустили під заставу, а сам гравець повернувся в Київ у розташування свого клубу.

Тим не менш, талановитий футболіст, який у 2011 році вигравав титул чемпіона світу у складі молодіжної збірної Бразилії, неодноразово в різних інтерв'ю висловлював любов і відданість власній родині.

"В січні моя дружина повинна була народити другу дитину. З самого початку вона дуже важко переносила вагітність. У такий час я не міг думати ні про що інше, крім як про здоров'я дружини і майбутньої дитини. На щастя, у Динамо зрозуміли мій стан і відпустили на батьківщину", - розповів бразилець в інтерв'ю офіційному сайту "Динамо".

Раніше гравець також заявляв про те, що незадоволений своїм становищем в Києві, і подумує про повернення на батьківщину. Восени півзахисник провів у "Динамо" всього 13 матчів, в яких він виходив в основному на заміну. Зараз же Дуду говорить, що готовий продовжити контракт з "Динамо", щоб таким чином віддячити Ігорю Суркісу за розуміння.

Читайте також:

"Динамо" веде переговори про покупку португальського захисника

Визначилися суперники "Динамо", "Металіста" і "Дніпра" 1/16 фіналу Ліги Європи

"Динамо" втратило перемогу в останньому матчі Ліги чемпіонів