UA / RU
Підтримати ZN.ua

Хейні розповів, чому не погодився дати реванш Ломаченку

Боксери могли вдруге зустрітися у рингу.

Колишній абсолютний чемпіон світу у легкій вазі Девін Хейні розповів про те, чому відмовився від проведення реваншу проти українського боксера Василя Ломаченка.

"Так, це безперечно спадало мені на думку - кілька разів. Я поговорив з батьком і промоутерами Top Rank про те, як виглядатиме реванш, які будуть цифри, і, як я вже сказав, це не склалося.

Це не мало сенсу. Я знаю, що це був би великий бій набагато більший, ніж перший. Попередній поєдинок був спірним, тому другий мав бути більшим. Але цифри, схоже, не були такими вже й великими", - сказав Хейні.

Нагадаємо, травневий бій у США тривав усі 12 раундів, а за його підсумками всі судді віддали перевагу американському чемпіону – 116–112, 115–113, 115–113.

Ломаченко зазнав своєї третьої поразки на профі-рингу, а Хейні зберіг усі свої чемпіонські пояси за версіями WBC, WBA Super, IBF і WBO у легкій вазі.

У листопаді Хейні звільнив чемпіонські пояси у легкій вазі – WBC, WBA, IBF та WBO. Вакантний титул IBF може бути розіграний між Джорджем Камбососом та Василем Ломаченком.

Читайте також: Можливий майбутній суперник Ломаченка завоював титул WBC у легкій вазі

Раніше повідомлялося про те, що команда Ломаченка має намір оскаржити результат бою проти Гейні.