UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Карпати" переходять на режим жорсткої економії

У наступному сезоні львів'яни будуть робити ставку на місцевих вихованців клубу - на більше у них просто не вистачить коштів.

Львівські "Карпати", що фінішували в чемпіонаті Прем'єр-ліги-2013/14 на 11-му місці, в період літнього міжсезоння очікує чергове переформатування складу.

В наступному сезоні в основі "зелено-білих" будуть грати молоді місцеві вихованці, повідомляє "Львівська газета" з посиланням на інформовані джерела.

Причиною такої ситуації стали фінансові труднощі. Один з інвесторів клубу не виконує зобов'язань, а тому "зелено-білі" змушені перейти на режим жорсткої економії. За таких умов, утримати провідних футболістів буде дуже складно.

Раніше повідомляли, що наставник Олександр Севідов залишає команду, а замінить його Ігор Йовічевіч, який працював з молодіжним складом. Враховуючи те, що у хорвата немає відповідної тренерської ліцензії для роботи з клубом Прем'єр-ліги, номінально головним тренером буде Юрій Дячук-Ставицький, який вже неодноразово був за кермом команди.

Також у складі команди відбулися перші зміни: контракт із "Шахтарем" на правах вільного агента підписав форвард Олександр Гладкий, також "гірники" цікавляться словенським захисником Грегором Балажицем. Судячи з усього, на цьому втрати львів'ян не обмежаться. !zn

Читайте також:

Луческу знову оштрафували за відмову потиснути руку тренеру "Карпат"

Суркіс пояснив, чому довірив тренувати "Динамо" молодому Сергію Реброву

Легендарний динамівець впевнений, що в Прем'єр-лізі повинно залишитися 16 команд