UA / RU
Підтримати ZN.ua

Капітан "Динамо" перейшов до бельгійського клубу

Сергій Сидорчук провів за киян понад 300 матчів.

Капітан київського "Динамо" Сергій Сидорчук перейшов до бельгійського "Вестерло".

Пресслужба українського клубу повідомила, що півзахисник сам звернувся з проханням про цей трансфер. У "Динамо" дали згоду на перехід.

32-річний футболіст збірної України підписав контракт на три роки, про що поінформував офіційний сайт бельгійського клубу.

Сергій Сидорчук був капітаном "Динамо" і виступав за клуб із 2013 року після трансферу із запорізького "Металурга". Він провів за команду 327 матчів та забив 21 рік у всіх турнірах.

Разом із киянами півзахисник тричі ставав чемпіоном України, а також виграв по чотири Кубки та Суперкубки країни.

"Я мав за честь працювати з найкращими тренерами та грати з талановитими футболістами. Дуже пишаюся цим. За всі роки я не вважав нормою розслаблятись чи приймати як належне своє перебування у найкращому клубі країни. Мені постійно хотілось доводити, що я маю право бути тут, бути частиною легенди, бути в біло-синій родині.

І я робив для цього все можливе та неможливе та свідомо присвятив 11 років життя команді, яку люблю. Цей життєвий етап дуже цінний для мене. І я йду з цим досвідом далі. Та дякую всім за нього. Тренерам, партнерам по команді, кожному працівнику клубу. Ви найкращі. Ви у серці назавжди. Дякую", – написав Сидорчук у Instagram.

Читайте також: "Динамо" повторно програло "Бешикташу" та вилетіло з єврокубків

Раніше повідомлялося про те, що хорватський клуб не може завершити трансфер ветерана "Динамо" через дозвіл на виїзд.