UA / RU
Підтримати ZN.ua

Капітан "Динамо" не зізнався, чи відпрацьовує Ярмоленко пенальті на тренуваннях

Андрій Ярмоленко вже у двох матчах не може реалізувати 11-метровий, пробиваючи вище воріт. "Динамо" слід серйозно розібратися з цією проблемою.

Капітан "Динамо" Олександр Шовковський зізнався, відпрацьовує його партнер Андрій Ярмоленко пенальті на тренуваннях, і наскільки точними є його тренувальні удари.

Після того, як атакуючий футболіст киян вже два рази поспіль не може реалізувати 11-метровий штрафний удар - у матчі збірної України проти Македонії і кубковому поєдинку з "Карпатами" - Шовковський зазначив, що він не впливає на те, хто ж саме буде виконувати вирок судді в окремо взятій зустрічі.

"Чесно зізнаюся, що момент з пробиттям одинадцятиметрових зі мною не обговорюється. Я не побіжу бити, точно (посміхається). Хлопці самі вирішують, хто буде бити. Але в цілому... якщо на полі Олег Гусєв, то, загалом-то, він - штатний пенальтист, так як я це міг помітити останнім часом", - розповів журналістам динамівський воротар.

Шовковський підкреслив, що не може сказати, наскільки точний Ярмоленко в пробитті пенальті на тренуваннях, і відпрацьовує він такі удари в цілому.

Нагадаємо, що у матчі "Динамо" - "Карпати" кияни за рахунку 0:0 отримали право на пробиття пенальті, але Ярмоленко пробив вище воріт. До останнього моменту кияни не могли втілити свою перевагу в гол, але вже в доданий арбітром час Олег Гусєв врятував ситуацію, вразивши ціль у стрімкій контратаці.

Додамо, що Андрій Ярмоленко в нинішньому сезоні "Динамо" забив 7 голів у 14 матчах.

Раніше повідомлялося, що головний тренер "Динамо" Сергій Ребров назвав перемогу над "Карпатами" нелегкій і адресував кілька компліментів на адресу львівської команди.